Поискай оферта
letter icon close icon
Запитване за оферта

Изработка на онлайн магазин

Създаването на онлайн магазин е най-лесният начин да започнете нов бизнес

Искате да започнете нов бизнес? Търсите най-лесния начин да разширите своя бизнес? Искате да продавате вашите продукти онлайн? А защо да не ги продавате в чужбина? Създаването на онлайн магазин е правилното решение, когато търсите бърз и евтин вариант да започнете свой собствен бизнес. Изработката на онлайн магазин е най-добрият избор, когато искате да разширите своя бизнес и да увеличите продажбите и клиентите си.

Искате да продавате в чужбина?

Вече не е трудно да продавате в Румъния, Гърция или цяла Европа. Нужно ви е само едно - електронен магазин и ще можете да продавате вашите стоки в цял свят.

Онлайн магазин за дрехи, обувки, авточасти... за всичко

В днешно време може да продавате почти всичко, което ви хрумне – ще видите сайтове за продажба на коли, дрехи, обувки, дори цветя, храна, вино и т.н. С други думи, изработката на интернет магазин ви предоставя възможност да продавате всичко, което желаете.

Имате реален физически магазин

Ако вие имате физически магазин, но все още нямате online магазин, изпускате много потенциални клиенти, които по цял ден търсят стоки като вашите в интернет. Не пропускайте тази възможност! Позволете ни да ви помогнем като разработим онлайн магазин за вас, с който ще разширите своя бизнес и ще достигнете до неограничен брой клиенти.


Защо да изберете M&G Development за изработка на онлайн магазин?

Ние създадаваме цялостен пакет с решения за вас:

Успешен онлайн магазин

Преди да изработим вашия онлайн магазин, ние правим задълбочени анализи, проучваме пазара и конкуренцията, за да сме сигурни, че ще създадем интернет магазин, който ще продава успешно.

Впечатляващ уеб дизайн

Създаваме онлайн магазини, които се отличават с интерактивен и динамичен дизайн, съобразен изцяло с вашите изисквания и тези на потенциалните ви клиенти. Използвайки иновативни технологии, нашите уеб дизайнери ще сътворят уникален уеб дизайн, изпипвайки всеки един детайл до перфектност.

Лесен за използване от клиентите ви

Много е важно интернет магазина ви да е лесен за навигиране от потребителите, лесно да намират продуктите, които търсят и бързо да приключат с покупката на избраните продукти.

Лесен за работа и администриране от служителите ви

Колкото по-бързо и лесно успявате да добавите най-новите си продукти във вашия сайт за продажби, толкова по-бързо ще започнете да печелите от тях. Ние ще ви помогнем с качването на първите продукти в уеб магазина ви и ще покажем на вас и вашите служители как да го администрирате най-лесно.

Използваме най-добрите и популярни платформи

Работим с най-популярните платформи за онлайн магазини – OpenCart, Prestashop, Woo Commerce и други. Искате онлайн магазин само за 10 продукта или за 35 000 продукта? Предпочитате клиентите да плащат онлайн или пък точно това не искате? Нека да обсъдим коя платформа би била най-подходяща за вас и ще помогне за успеха на вашият онлайн бизнес.

Интегрираме системи за онлайн разплащания

За да улесните максимално вашите клиенти, интегрираме системи за онлайн разплащания във вашия онлайн магазин. В зависимост от пазара, към който сте насочени, ще изберем и най-подходящата система за онлайн плащания – PayPal, ePay, Борика и други.

Интеграция на модул за плащане на лизинг

Когато предлагате стоки с по-висока себестойност, можете да предложите на вашите клиенти да си закупят продукта на изплащане. За тяхно и ваше улеснение можем да интегрираме кредитен калкулатор с вашия онлайн магазин, за да реализирате лесно лизингови продажби чрез различни кредитни институции като TBI Bank, UniCredit, БНП Париба и други.

Добавяне на опции за доставки и куриери

Вие избирате куриера, с който ще работите, за останалото ще се погрижим ние. Предлагаме ви интеграция в реално време със системите на Еконт, Спиди, Рапидо и други. По този начин давате свобода на клиентите ви сами да изберат метода на доставка, генерирайки автоматично товарителницата си.

Мултиезичност, допълнителни функционалности и модули

За да разширите продажбите си извън границите на страната, ще имате нужда от мултиезичност на онлайн магазина ви. По този начин сайта ви ще бъде достъпен на няколко езика едновременно с лесно преминаване между различните езици. Освен с мултиезичност, можем да надградим интернет магазина ви и с други функционалности и модули – увеличаване на снимка, добавяне на видео, филтриране на продуктите по различни критерии, генериране на специални намаления и промоции и други.

Интеграция с платформи като Pazaruvaj.com, Sravni.bg и други

Искате да продавате повече, търсите начин да увеличите продажбите си? Ние ви предлагаме интеграция с външни афилиейт системи като eMAg, Pazaruvaj.com, Sravni.bg и други, като интегрираме вашите продукти в техните платформи.

Свързване с ERP и складова програма

Синхронизацията с ERP система или складови наличности е от особена важност, когато разполагате с големи наличности. Интеграцията ще ви даде възможност за автоматично синхронизиране на цени и наличности, експорт на поръчки, импорт на продукти в онлайн магазина и други.

Бърза скорост на зареждане

Изработваме онлайн магазини, които зареждат за по-малко от 1-2 секунди! Защото дори 1 секунда повече и вие ще започнете да губите както потенциални клиенти, така и позициите си в Google. Повечето потребители не чакат повече от 3 секунди, за да се зареди сайта, а излизат на момента и отиват при вашия конкурент. Същото се отнася и за позициите ви в Google – колкото по-бързо се зарежда онлайн магазина ви, толкова по-високо ще бъде класиран в търсачките.

Оптимизиран за мобилни устойства

Все повече потребители търсят продукти и информация през своите мобилни устройства. Ние изработваме онлайн магазини, които изглеждат еднакво добре на всички устройства – компютри, таблети, мобилни телефони и т.н.

SEO оптимизиран онлайн магазин

Оптимизацията на онлайн магазина винаги трябва да върви ръка за ръка заедно с неговата разработка. Когато създаваме онлайн магазин, винаги се съобразяваме с изискването да бъде и SEO оптимизиран за търсачки. По този начин вашият сайт за продажби не просто ще съществува, но ще бъде намиран и посещаван от потенциални клиенти.

Поддръжка на онлайн магазин

След изработката, предлагаме и техническа поддръжка на вашия онлайн магазин. Реагираме бързо, когато се налага да ви помогнем както в непредвидени ситуации, така и по време на планирана профилактика.

Цена за изработване на онлайн магазин

Със сигурност е важно за вас да разберете колко ще струва изработката на онлайн магазин. Ние нямаме готови пакети, тъй като подхождаме индивидуално към всеки клиент, изслушвайки всички негови изисквания и калкулираме цената съобразно неговите нужди. Свържете се с нас и ни споделете вашата бизнес идея, ние ще изготвим специално за вас оферта с неустоима цена за изработка на онлайн магазин.

Имате бизнес идея? Търсите фирма за изработка на онлайн магазин? Нека ви помогнем и направим успешен онлайн магазин за вас!

Разгледайте някои от нашите онлайн магазини

Sansa

Gems and Jewelles

La Dolce Vita