Поискай оферта
letter icon close icon
Запитване за оферта

Изработка на уеб сайт

Вашият уеб сайт е следващата ви стъпка към успеха

Да имаш фирмен сайт в днешно време не е лукс, а необходимост. Уеб сайтът е възможност да разширите своя бизнес, като достигнете до нови клиенти. Сайтът не е просто снимки и текст в интернет, той е имидж и доверие на клиентите към вас.

0%

В България 79% от потребителите търсят информация в интернет за продукт или услуга преди да направят покупка

0%

39% от тях споделят, че сайтът на компанията е помогнал да вземат решение за покупка.

А вие имате ли сайт, който да предостави тази инфомация?

Лесно ли се намира тя на сайта?

Достатъчна ли е?

Ако отговорът на някой от тези въпроси е НЕ, ние можем да ви помогнем! Ние ще изработим сайта, с който ще достигнете до нови върхове! Работим с най-новите технологии, за да създадем сайт, с който да впечатлите и най-взискателните си клиенти. Чудите се как го правим? Ето как изработваме вашия сайт


Етапи при изработка на уеб сайт

Изработка на сайт, съобразен с най-новите тенденции в уеб дизайна, оптимизиран за мобилни устройства, използвайки адаптивен (responsive) дизайн.

Събиране на идеи

Планиране

Уеб Дизайн

Разработка

Публикуване

Поддръжка

Събиране на идеи

Екипът ни от млади и креативни специалисти ще разработят уеб сайт, съобразявайки се с Вашите изисквания, както и с новите тенденции в уеб дизайна.

Планиране

След като сме събрали идеи, правим проучване на пазара, анализ на конкуренцията и потребителите на клиента. Благодарение на задълбочените ни анализи, изготвяме подробен план за съдържанието и структурата на сайта.

Уеб Дизайн

Когато говорим за уеб дизайн, се стремим винаги да следваме най-новите тенденции, но и да мислим извън рамките на стандартното. Защо? Защото когато става въпрос за уеб сайт дизайн, всичко е възможно! И това може да се види във Вашия нов сайт, изработен от нас. Разбира се не забравяме да следваме изискванията на клиента, на потребителите и тези на индустрията. Нашите дизайнери създават уеб сайтове, които изглеждат впечатляващо на всякакви устройства. Всеки уеб сайт, изработен от нас, задължително е оптимизиран за мобилни устройства, използвайки адаптивен (responsive) дизайн.

Разработка

Следва забавната част - съживяването на проекта. Тук екипът ни от опитни програмисти изпива литри кафе и прави Вашия сайт напълно функционален. Нашите специалисти използват най-новите технологии в програмирането като HTML5/CSS3, JavaScript/jQuery, PHP и MySQL. Искате динамичен сайт? Ние създаваме интуитивна система за управление на съдържанието (CMS), благодарение на която ще можете да имате достъп до съдържанието на Вашия уеб сайт. С нея ще променяте текстове, снимки и всякаква друга информация, която сте публикували на сайта си.

Публикуване

Тази част от създаването на сайта е най-интересна. Тук идва момента за тестване на сайта, тестване на функционалността, тестване на дизайна, още тестване и пак тестване и кафе. И когато всичко в сайта функционира добре, изглежда уникално и е одобрено от клиента, идва и дългоочаквания момент на публикуването му в интернет пространството.

Поддръжка

Но нашата работа не спира до тук. Нашият екип от специалисти е на разположение, дори и след като уеб сайтът Ви е готов и е достъпен за всички потребители. Поддържаме обратна връзка с нашите клиенти, за да сме сигурни, че новият им сайт работи гладко и без забележки. Тъй като ИТ индустрията се развива изключително бързо, а ние се стремим винаги да сме в крак с новостите, е напълно възможно в един момент да се окаже, че нещо в сайта Ви не функционира вече толкова добре. Ние винаги сме насреща да направим подобрения във възможно най-кратък срок. Освен поддръжка на функционалността на уеб сайта, ние ще оптимизираме вашия сайт и за да бъде той по-лесно откриваем от потребителите в интернет пространството.


Ние не просто правим уеб сайтове, ние създаваме цялостни решения за вас!

Ето какво получавате, избирайки нас:

Креативен уеб дизайн

Дизайнът е първото нещо, което ще видят вашите клиенти, посещавайки сайта ви. Ние ще ви помогнем да оставите най-доброто първо впечатление.

CMS система лесна за управление

Сайтът ви трябва да е не само красив, но и функционален. CMS системата ви позволява да редактирате бързо и лесно съдържанието на сайта си – заглавия, текстове, продукти, снимки и др.

Сайт, който се зарежда мигновено

40% от посетителите затварят сайта, ако не се е заредил до 3 секунди, а 4 от 5 човека не биха се върнали отново. Сайтовете, които създаваме се зареждат за 1-2 секунди.

Мобилен сайт - Оптимизиран за мобилни устройства

Потребителите използват повече своите мобилни усторйства отколкото компютри, когато търсят информация. А вашият сайт ще изглежда еднакво добре както на компютър, така и на всички мобилни устройства.

SEO оптимизиран уеб сайт

Вашият сайт ще бъде оптимизиран за търсачки като Google, за да могат клиентите да ви откриват лесно, търсейки вашите продукти или услуги.

Фирмен мейл

Използвайте фирмения си мейл, когато кореспондирате с вашите клиенти. Фирмената поща вдъхва доверие на клиентите във вас.

Помощ при избор на домейн и хостинг

Домейнът е името на вашия сайт и изборът му е важна стъпка, защото той оставя първото впечатление за вас. Ние ще ви помогнем да изберете най-добрия домейн и най-изгодния хостинг.

Цена за изработка на сайт

Всеки клиент има различна история, затова и ние изготвяме индивидуална оферта за вас, след като разберем точно от какъв сайт имате нужда. Свържете се с нас и ни разкажете вашата история, а ние ще ви предложим най-добрата цена за изработка на вашия нов сайт.

Искате да създадем за вас фирмен сайт? Имате нужда от изработка на онлайн магазин? Нужен ви е сайт за недвижими имоти, а може би уеб сайт за хотели и вили?

Разгледайте някои от нашите проекти

Платформа за онлайн плащане

„Дете и Природа“ е специализиран онлайн магазин създаден с грижа за децата и природата.

БУЛАВТО