Изпрати запитване
letter icon close icon
Изпрати запитване
video poster

Изработка на уеб сайт

Етапи при изработка на уеб сайт

Изработка на сайт, съобразен с най-новите тенденции в уеб дизайна, оптимизиран за мобилни устройства, използвайки адаптивен (responsive) дизайн.

Събиране на идеи

icon

Планиране

icon 1

Уеб Дизайн

icon 2

Разработка

icon 3

Публикуване

icon 4

Поддръжка

Събиране на идеи

Срещи с клиента, Вникване в идеите на клиента

Екипът ни от млади и креативни специалисти ще разработят уеб сайт, съобразявайки се с Вашите изисквания, както и с новите тенденции в уеб дизайна.

Планиране

Проучване и Анализи

След като сме събрали идеи, правим проучване на пазара, анализ на конкуренцията и потребителите на клиента. Благодарение на задълбочените ни анализи, изготвяме подробен план за съдържанието и структурата на сайта.

Уеб Дизайн

Изработка на визуална концепция и архитектура на уеб сайта

Когато говорим за уеб дизайн, се стремим винаги да следваме най-новите тенденции, но и да мислим извън рамките на стандартното. Защо? Защото когато става въпрос за уеб сайт дизайн, всичко е възможно! И това може да се види във Вашия нов сайт, изработен от нас.
Разбира се не забравяме да следваме изискванията на клиента, на потребителите и тези на индустрията. Нашите дизайнери създават уеб сайтове, които изглеждат впечатляващо на всякакви устройства. Всеки уеб сайт, изработен от нас, задължително е оптимизиран за мобилни устройства, използвайки адаптивен (responsive) дизайн.

Разработка

Програмиране, Одобрение от клиента

Следва забавната част - съживяването на проекта. Тук екипът ни от опитни програмисти изпива литри кафе и прави Вашия сайт напълно функционален. Нашите специалисти използват най-новите технологии в програмирането като HTML5/CSS3, JavaScript/jQuery, PHP и MySQL.
Искате динамичен сайт? Ние създаваме интуитивна система за управление на съдържанието (CMS), благодарение на която ще можете да имате достъп до съдържанието на Вашия уеб сайт. С нея ще променяте текстове, снимки и всякаква друга информация, която сте публикували на сайта си.

Публикуване

Тестване и Публикуване на готовия сайт

Тази част от създаването на сайта е най-интересна. Тук идва момента за тестване на сайта, тестване на функционалността, тестване на дизайна, още тестване и пак тестване и кафе. И когато всичко в сайта функционира добре, изглежда уникално и е одобрено от клиента, идва и дългоочаквания момент на публикуването му в интернет пространството.

Поддръжка

Техническа поддържка и оптимизация

Но нашата работа не спира до тук. Нашият екип от специалисти е на разположение, дори и след като уеб сайтът Ви е готов и е достъпен за всички потребители. Поддържаме обратна връзка с нашите клиенти, за да сме сигурни, че новият им сайт работи гладко и без забележки.
Тъй като ИТ индустрията се развива изключително бързо, а ние се стремим винаги да сме в крак с новостите, е напълно възможно в един момент да се окаже, че нещо в сайта Ви не функционира вече толкова добре. Ние винаги сме насреща да направим подобрения във възможно най-кратък срок.
Освен поддръжка на функционалността на уеб сайта, ние ще оптимизираме Вашия сайт и за да бъде той по-лесно откриваем от потребителите в интернет пространството.

Разгледайте някои от нашите проекти

Etchrock

Arthola

Telenet